Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Jakosc tresci jaj - produkcja i przechowywanie. Cz.I. Cechy fizyczne, organoleptyczne i mikrobiologiczne jaj decydujace o ich walorach spozywczych

Tytuł:
Jakosc tresci jaj - produkcja i przechowywanie. Cz.I. Cechy fizyczne, organoleptyczne i mikrobiologiczne jaj decydujace o ich walorach spozywczych
Autorzy:
Rachwal A.
Tematy:
barwa
zoltko jaja
cechy fizyczne
cechy organoleptyczne
cechy mikrobiologiczne
cechy jakosciowe
wartosc odzywcza
bialka jaja
jaja spozywcze
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies