Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Porownanie aktywnosci wodnej i trwalosci mikrobiologicznej wybranych wyrobow czekoladowych przechowywanych w roznych temperaturach

Tytuł:
Porownanie aktywnosci wodnej i trwalosci mikrobiologicznej wybranych wyrobow czekoladowych przechowywanych w roznych temperaturach
Comparison of water activity and microbiological stability of selected chocolate products stored at different temperatures
Autorzy:
Kita A.
Malicki A.
Bruzewicz S.
Tematy:
wyroby cukiernicze
wyroby czekoladowe
przechowywanie
temperatura przechowywania
trwalosc mikrobiologiczna
aktywnosc wody
confectionery product
chocolate product
storage
storage temperature
microbiological durability
water activity
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies