Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Relative importance of maltose and sucrose supplied during a 2-step potato microtuberization process

Tytuł:
Relative importance of maltose and sucrose supplied during a 2-step potato microtuberization process
Autorzy:
Yoon K.S.
Leung D.W.M.
Tematy:
Solanum tuberosum
sucrose
microtuberization
micropropagation
sugar
in vitro
potato
maltose
tuberization process
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies