Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Production and rheological characteristics profile of processed cheese analogues with addition of whey protein polymers

Tytuł:
Production and rheological characteristics profile of processed cheese analogues with addition of whey protein polymers
Autorzy:
Glibowski P.
Mleko S.
Gustaw W.
Janas P.
Tematy:
rheology
processed cheese analogue
addition
Schreiber test
viscosity
penetration
whey protein
whey protein polymer
cheese
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies