Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw procesu fermentacji alkoholowej na zawartosc patuliny w podlozu

Tytuł:
Wplyw procesu fermentacji alkoholowej na zawartosc patuliny w podlozu
The effect of alcohol fermentation process on the content of patulin in the bedding
Autorzy:
Podgorska E.
Tematy:
stezenie sacharozy
metabolity grzybow
patulina
pozywki
fermentacja alkoholowa
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies