Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Comparison of the kinetic properties of the pyruvate dehydrogenase complex from pig kidney cortex and medulla

Tytuł:
Comparison of the kinetic properties of the pyruvate dehydrogenase complex from pig kidney cortex and medulla
Autorzy:
Pawelczyk T.
Olson M.S.
Tematy:
pig
medulla
pyruvate dehydrogenase
kinetic property
kidney cortex
cortex
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
The activity of the pyruvate dehydrogenase complex (PDC) purified from pig kidney medulla was affected by K+, Na+, CI", HCO3"", HP042" and changes in ionic strength. Increased ionic strength influenced the activity of PDC from medulla by decreasing the Vmax and S0.5 for pyruvate and increasing the Hill coefficient. The magnitude of these changes was smaller than the corresponding changes for PDC purified from the cortex. In the presence of K+ (80 mM), Na+ (20 mM), Cl~ (20 mM), HCO3" (20 mM), HPO42" (10 mM) and at ionic strength of 0.15 M the S0.5 for pyruvate of PDC from medulla was 117 nM and the enzyme complex was saturated by 1.1 mM pyruvate. Under these conditions the S0.5 for pyruvate of PDC derived from cortex was 159 nM and the enzyme was saturated at 4.5 mM pyruvate.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies