Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Cechy margaryn znajdujacych sie na rynku krajowym w IV kwartale 1992 r. do II kwartalu 1993 roku. Czesc I. Cechy organoleptyczne

Tytuł:
Cechy margaryn znajdujacych sie na rynku krajowym w IV kwartale 1992 r. do II kwartalu 1993 roku. Czesc I. Cechy organoleptyczne
Autorzy:
Jakubowski A.
Pilat K.
Tematy:
konsystencja
normy branzowe
ocena jakosci
rynek wewnetrzny
tluszcze jadalne
zywnosc
Polska
jakosc
analiza organoleptyczna
smakowitosc
margaryna
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies