Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Substancje dodatkowe, aromaty i enzymy w swietle nowych przepisow UE

The law regulations relative to the use of some enzymes in the food production are presented in the paper: The works in EU purposing to create three individual regulations relative to the use of additive substances, aromas and enzymes in the food production are discussed.

Przedstawiono akty prawne dotyczące stosowania niektórych enzymów w produkcji spożywczej. Omówiono prace prowadzone w UE nad ustanowieniem trzech odrębnych rozporządzeń dotyczących stosowania w produkcji żywności substancji dodatkowych, aromatów i enzymów.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies