Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of the modification of a selection program on the value of some selected meat traits in muscovy ducks

Tytuł:
Effect of the modification of a selection program on the value of some selected meat traits in muscovy ducks
Autorzy:
Kontecka H.
Witkiewicz K.
Pikul J.
Wencek E.
Tematy:
duck
selection
breast muscle
WE-02 muscovy duck
animal breeding
poultry
carcass
thickness
muscle microstructure
modification
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies