Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Charakterystyka jakosciowa i zasady produkcji mak pszennych o specjalnym przeznaczeniu

Tytuł:
Charakterystyka jakosciowa i zasady produkcji mak pszennych o specjalnym przeznaczeniu
Autorzy:
Jurga R.
Tematy:
cukiernictwo
maka sitkowa
ocena jakosci
przetwory zbozowe
maka o specjalnym przeznaczeniu
mlynarstwo
maka pelnoziarnista
maka graham
przetworstwo zbozowe
maka pszenna
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies