Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Poprawa glownych cech wartosci rzeznej tucznikow po wdrozeniu i upowszechnieniu systemu klasyfikacji tusz EUROP w rzezniach krajowych

Tytuł:
Poprawa glownych cech wartosci rzeznej tucznikow po wdrozeniu i upowszechnieniu systemu klasyfikacji tusz EUROP w rzezniach krajowych
Improvement of main slaughter value traits of fatteners after implementation of EUROP system classification of carcasses in domestic slaughterhouses
Autorzy:
Strzelecki J.
Borzuta K.
Borys A.
Grzeskowiak E.
Lisiak D.
Janiszewski P.
Tematy:
tuczniki
tusze wieprzowe
klasyfikacja poubojowa
klasyfikacja EUROP
wartosc rzezna
mieso wieprzowe
jakosc
wady miesa
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies