Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw dodatku lizozymu na trwalosc i bezpieczenstwo mikrobiologiczne kielbas w oslonce barierowej

Tytuł:
Wplyw dodatku lizozymu na trwalosc i bezpieczenstwo mikrobiologiczne kielbas w oslonce barierowej
Influence of the lysozyme addition on the microbiological stability and safety of the barrier-coated sausages
Autorzy:
Malicki A.
Jarmoluk A.
Bruzewicz S.
Tematy:
trwalosc mikrobiologiczna
konserwanty
oslonki barierowe
kielbasy
bezpieczenstwo mikrobiologiczne
wedliny
lizozym
microbiological durability
preservative
sausage
microbiological safety
meat product
lysozyme
barrier coating
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies