Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Content of natural phosphorus and added polyphosphates in mechanically separated meat [MSM] and meat products produced with added MSM

Tytuł:
Content of natural phosphorus and added polyphosphates in mechanically separated meat [MSM] and meat products produced with added MSM
Autorzy:
Michalski M M
Tematy:
mechanically separated meat
polyphosphate
food hygiene
phosphorus
veterinary inspection
meat product
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
This work aimed to measure the content of total phosphorus in mechanically separated meat (MSM) and in meat products comprising MSM. Eighty six samples of MSM (57 swine and 29 bovine samples) were used. Mean total phosphorus contents (x ± SD) in MSM from this samples were 0.263 ± 0.168 % and 0.33 ± 0.193%, respectively. Mean phosphorus concentrations in sausages and meat pie were 0.193 ± 0.041% and 0.164 ± 0.01%, and the contents of the phosphorus calculated as added were 0.166 ± 0.01% and 0.028 ± 0.014 %, respectively. The content of phosphorus in MSM depends on the sort of the raw materials used for the retrieval.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies