Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zastosowanie i wartosc odzywcza produktow z morwy indyjskiej [Noni]

Tytuł:
Zastosowanie i wartosc odzywcza produktow z morwy indyjskiej [Noni]
Nutritional value and use of Noni [Morinda citrifolia] products in human nutrition
Autorzy:
Danielewski W.
Tematy:
morwa indyjska
Morinda citrifolia
wartosc odzywcza
zywienie czlowieka
owoce
liscie
nutritional value
human nutrition
fruit
leaf
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies