Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Influence of different infrared radiation parameters on the modification of fatty acid content in faba bean ether extract

Tytuł:
Influence of different infrared radiation parameters on the modification of fatty acid content in faba bean ether extract
Wplyw roznych parametrow promieniowania podczerwonego na zmiany zawartosci kwasow tluszczowych w tluszczu surowym nasion bobiku
Autorzy:
Kiczorowska B.
Andrejko D.
Winiarska-Mieczan A.
Tematy:
infrared radiation parameter
modification
fatty acid content
faba bean
ether extract
polyunsaturated fatty acid
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies