Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Evaluation of effectiveness of the methods for isolation of cell wall polysaccharides during cell elongation in Phaseolus vulgaris seedlings

Tytuł:
Evaluation of effectiveness of the methods for isolation of cell wall polysaccharides during cell elongation in Phaseolus vulgaris seedlings
Autorzy:
Chanda S V
Tematy:
dimethyl sulphoxide
ethylene diammine tetra acetic acid
pectic polysaccharide
cell elongation
polysaccharide
xyloglucan
sodium lauryl sulphate
Phaseolus vulgaris
seedling
cell wall
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Phaseolus vulgaris seedlings were grown in light with or without chromium. Changes in cell wall components i.e. pectic poly tacchatides and xyloglucan contents were looked into during cell elongation, by two different methods in order to find the most suitable method for isolation of cell wall poly saccharides. The first method was short and easy. It made use of organic solvents for preparation of cell wall components and ammonium oxalate and oxalic acid buffer and high temperature for extracting pectic polysaccharides; 0.7 M and 4.3 M KOH was used for extracting low and high molecular weight xyloglucans respectively. On the other hand, in the second method, cell wall components were fractionated by sequential treatments with different inorganic solvents, chelating agents, sodium lauryl sulphate, etc. KOH (1 M and 4 M) was used for extracting xyloglucans. The advantage of ustng the second method for extracting cell wall polysaccharides especially pectic polysaccharides is discussed.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies