Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effect of Cu-lysine chelate in turkeys diet on the results of slaughter analysis, chemical composition and the fatty acids profile in tissues

Tytuł:
The effect of Cu-lysine chelate in turkeys diet on the results of slaughter analysis, chemical composition and the fatty acids profile in tissues
Wplyw dodatku chelatu Cu-lizyna na wyniki analizy rzeznej, sklad chemiczny i profil kwasow tluszczowych w tkankach indykow
Autorzy:
Makarski B.
Zadura A.
Kwiecien M.
Tematy:
fatty acid
liver
turkey tissue
turkey
chemical composition
Cu-lysine chelate
total protein content
slaughter analysis
diet
tissue
fatty acid profile
breast muscle
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies