Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Oznaczanie za pomoca spektrofotometrii w bliskiej podczerwieni [NIR] niektorych skladnikow w sokach cukrowniczych, cukrze i melasie

Tytuł:
Oznaczanie za pomoca spektrofotometrii w bliskiej podczerwieni [NIR] niektorych skladnikow w sokach cukrowniczych, cukrze i melasie
Autorzy:
Gruszecka H.
Tematy:
akrylamid
melasa
cukier
soki cukrownicze
przemysl cukrowniczy
spektrofotometria w podczerwieni
sucha masa
akrylan
oznaczanie
kalibrowanie
dekstran
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies