Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ocena przydatnosci preparatu chymozyny "Maxiren" w produkcji serow

W artykule przedstawiono informacje o sposobie produkcji i właściwościach preparatu koagulującego „Maxiren". Preparat chymozyny otrzymuje się z Kluyveromyces lactis. Badano jakość serów (camembert, kortowskiego i edamskiego), do wyrobu których zastosowano preparat „Maxiren".

In the paper there are given information about production and properties of microbial chymosin „Maxiren". It is obtained from Kluyveromyces lactis. There were given results of a study of cheese quality (camembert, kortowski and edamski) manufactured using microbial chymosin „Maxiren".

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies