Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effect of cooling and heating of milk on the size, composition and functional properties of casein micelles

Tytuł:
The effect of cooling and heating of milk on the size, composition and functional properties of casein micelles
Rozklad rozmiarow micel kazeinowych w mleku chlodniczo przechowywanym
Autorzy:
Panfil-Kuncewicz H
Kuncewicz A.
Tematy:
mleczarstwo
mleko
mleko surowe
przechowywanie
przechowywanie zywnosci
zywnosc
pasteryzacja
micele kazeinowe
termizacja
chlodzenie
dairy industry
milk
raw milk
storage
food storage
food
pasteurization
casein micelle
thermization
cooling
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies