Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Charakterystyka spozycia tluszczow przez pacjentow podejmujacych rehabilitacje po przebytym zawale miesnia sercowego

Tytuł:
Charakterystyka spozycia tluszczow przez pacjentow podejmujacych rehabilitacje po przebytym zawale miesnia sercowego
Profile of fats consumption among patients undergoing rehabilitation after suffering from a coronary
Autorzy:
Medrela-Kuder E.
Tematy:
zywienie czlowieka
ludzie chorzy
zawal serca
rehabilitacja
nadwaga
choroby czlowieka
dieta
tluszcze
spozycie zywnosci
sposob zywienia
human nutrition
ill people
myocardial infarction
rehabilitation
overweight
human disease
diet
fat
food consumption
nutritional model
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies