Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Bioavailability of calcium and phosphorus from curd cheese by-products

Tytuł:
Bioavailability of calcium and phosphorus from curd cheese by-products
Biodostepnosc wapnia i fosforu z produktow ubocznych otrzymanych podczas produkcji serkow twarogowych
Autorzy:
Klobukowski J.
Szpendowski J.
Wilczewska J.
Tematy:
bioavailability
calcium
phosphorus
curd cheese
permeate
whey
apparent absorption
rat
diet
diet supplementation
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies