Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The characteristics of the bacterial microflora of water, sturgeon, sturgeon hybrids and sheatfish in different objects of intensive culture

Tytuł:
The characteristics of the bacterial microflora of water, sturgeon, sturgeon hybrids and sheatfish in different objects of intensive culture
Autorzy:
Zmyslowska I.
Kolman R.
Krause J.
Golas I.
Tematy:
fish
hybrid
bacteria
water
bacterial microflora
sturgeon
sheatfish
intensive culture
identification
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies