Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The influence of anaerobic fermentation on the survival of microorganisms

Tytuł:
The influence of anaerobic fermentation on the survival of microorganisms
Autorzy:
Paluszak Z.
Tematy:
cattle slurry
intensive breeding
aerobic fermentation
quantity
cattle
microorganism
animal breeding
slurry
water contamination
fecal bacteria
animal hygiene
survival
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
The subject of investigations was the evaluation of sanitary-hygienic state of slurry subject to anaerobic fermentation in bioreactor under thermophilic conditions. The influence of anaerobic fermentation on the survival of Salmonella senftenberg, EHEC and streptococci D group was specified. It turned out from investigations that after 4 hours the number of Salmonella senftenberg and EHEC bacteria decreased 108 times in relation to the control test. The lowest elimination rate was for streptococci D group. The percentage of invasive eggs of Ascaris suum decreased after 4 hours from 89% to 7%. The investigation proved proper run of anaerobic process in bioreactor and sufficient desinfection of cattle slurry.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies