Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Relationships between 2 H post mortem glycogen content and the values of other biochemical and functional indices, and composition and consumption suitability of pork meat

Tytuł:
Relationships between 2 H post mortem glycogen content and the values of other biochemical and functional indices, and composition and consumption suitability of pork meat
Autorzy:
Sobina I.
Tematy:
biochemical index
functional index
nitrogen form
consumption
chemical composition
pork meat
correlation
physicochemical property
consumption value
lactic acid
phosphorus form
composition
glycogen content
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies