Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw typu oleju na zawartosc akrylamidu oraz barwe smazonych produktow przekaskowych

Tytuł:
Wplyw typu oleju na zawartosc akrylamidu oraz barwe smazonych produktow przekaskowych
Effect od oil type on acrylamide content in and colour of fried snacks
Autorzy:
Tajner-Czopek A.
Kita A.
Lisinska G.
Tematy:
zywienie czlowieka
przekaski smazone
smazenie
tluszcze smazalnicze
olej kukurydziany
barwa
akrylamid
zawartosc akrylamidu
human nutrition
snack
frying
frying fat
corn oil
colour
acrylamide
acrylamide content
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies