Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw jednostkowych procesow technologicznych na zawartosc wybranych pestycydow w przetworach z czarnej porzeczki.Czesc I.Zbadanie chemicznej degradacji fungicydow etyleno-bis-ditriokarbaminianowych podczas produkcji...

Tytuł:
Wplyw jednostkowych procesow technologicznych na zawartosc wybranych pestycydow w przetworach z czarnej porzeczki.Czesc I.Zbadanie chemicznej degradacji fungicydow etyleno-bis-ditriokarbaminianowych podczas produkcji...
Autorzy:
Zbiec M.A.
Lipowska T.
Danielewska B.
Tematy:
fungicydy
zywnosc
kremogeny
homogenizacja
pasteryzacja
porzeczka czarna
pestycydy
operacje jednostkowe
technologia zywnosci
analiza zywnosci
obrobka termiczna
przetwory owocowe
procesy technologiczne
przetworstwo owocowo-warzywne
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies