Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Opracowanie metody oznaczania zawartosci azotanow [III] i [V] w przetworach miesnych z zastosowaniem kapilarnej elektroforezy strefowej

Tytuł:
Opracowanie metody oznaczania zawartosci azotanow [III] i [V] w przetworach miesnych z zastosowaniem kapilarnej elektroforezy strefowej
Determination of nitrite and nitrate in meat products by capillary zone electrophoresis
Autorzy:
Oledzka I.
Konieczna L.
Tematy:
przetwory miesne
azotany
azotyny
zawartosc azotanow
zawartosc azotynow
oznaczanie
elektroforeza kapilarna strefowa
meat product
nitrate
nitrite
nitrate content
nitrite content
determination
capillary zone electrophoresis
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies