Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Relationships and correlation between brewery traits of the spring barley varieties

Tytuł:
Relationships and correlation between brewery traits of the spring barley varieties
Autorzy:
Bichonski A.
Smialowski T.
Tematy:
correlation
relationship
high quality
brewery trait
barley
spring barley
quality
path coefficient analysis
brewery barley
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Interrelationships between fine grid extract (as a dependent trait – X) and 6 independent traits (Y1, Y2…Y6): grain filling, malt protein, malt fragility, wort viscosity, diastatic power and fermentability were examined. The material for investigation was 235 varieties and strains of brewery spring barley examined in preliminary and secondary trials in 1999-2001.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies