Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Oznaczenie witaminy C w sokach i suplementach diety z wykorzystaniem HPLC

Tytuł:
Oznaczenie witaminy C w sokach i suplementach diety z wykorzystaniem HPLC
Estimation of vitamin C content in juices and pharmaceutical preparations by HPLC
Autorzy:
Lebiedzinska A.
Czaja J.
Najmowicz M.
Petrykowska K.
Szefer P.
Tematy:
suplementy diety
soki owocowe
witamina C
oznaczanie
analiza zywnosci
metoda HPLC
diet supplement
fruit juice
vitamin C
determination
food analysis
high performance liquid chromatography
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies