Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Using multidimensional analysis in the evaluation of technological value and sensory quality of pork meat

Tytuł:
Using multidimensional analysis in the evaluation of technological value and sensory quality of pork meat
Zastosowanie wielowymiarowych metod analizy statystycznej do oceny wartosci technologicznej i jakosci sensorycznej miesa wieprzowego
Autorzy:
Przybylski W.
Jaworska D.
Czarniecka-Skubina E.
Kajak-Siemaszko K.
Wachowicz I.
Tematy:
multidimensional analysis
sensory quality
pork
technological value
statistical analysis
meat quality
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies