Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of parameters of thermal process on the properties of peanuts

Tytuł:
Effect of parameters of thermal process on the properties of peanuts
Wplyw roznych parametrow obrobki termicznej na wlasciwosci orzechow arachidowych
Autorzy:
Kita A.
Figiel A.
Tematy:
sensory property
deep-frying
roasting
microwaving
thermal process parameter
physicochemical property
peanut
thermal process
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies