Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Changes of the fruit and vegetables consumption level in Polish households in context of diet-related diseases prevention

Tytuł:
Changes of the fruit and vegetables consumption level in Polish households in context of diet-related diseases prevention
Zmiany w poziomie spozycia owocow i warzyw w polskich gospodarstwach domowych w kontekscie profilaktyki chorob dietozaleznych
Autorzy:
Kazimierczak R.
Tematy:
Poland
household
human nutrition
fruit consumption
vegetable consumption
consumption level
consumtion change
human disease
diet-related disease
prevention
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies