Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw parametrow konstrukcyjno-eksploatacyjnych modelowego zespolu mlocacego na jakosc omlotu fasoli szparagowej

Tytuł:
Wplyw parametrow konstrukcyjno-eksploatacyjnych modelowego zespolu mlocacego na jakosc omlotu fasoli szparagowej
Influence of parameters of construction-exploitation model of assembly threshing on quality of threshing beans
Autorzy:
Bieganowski F
Kowalczuk J.
Tematy:
fasola szparagowa
omlot
zespol wycierajacy
parametry konstrukcyjne
zespol mlocacy
parametry eksploatacyjne
jakosc
snap bean
grain yield
design parameter
exploitation parameter
quality
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies