Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw zawartosci tkanki lacznej na rozklad wyrobow miesnych

Tytuł:
Wplyw zawartosci tkanki lacznej na rozklad wyrobow miesnych
Autorzy:
Libelt K.
Pelczynska E.
Tematy:
przetwory miesne
rozklad
trwalosc przechowalnicza
zawartosc tkanki lacznej
kielbasy
tkanka laczna
biodegradacja
wedliny
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies