Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Relationship between meatiness intramuscular fat and cholesterol content and fatty acids in pork meat

Tytuł:
Relationship between meatiness intramuscular fat and cholesterol content and fatty acids in pork meat
Autorzy:
Kolodziej A.
Pietruszka A.
Jacyno E.
Czarnecki R.
Tematy:
pig
reproduction
pork consumption
feeding
fat
animal genetics
animal production
fatty acid
cholesterol content
intramuscular fat
animal nutrition
pork meat
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies