Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wdrazanie systemu HACCP w Kotlin Sp. z o.o. na linii produkcji pizzy mrozonej w ramach projektu PHARE Nr PL 9607-01-12

Tytuł:
Wdrazanie systemu HACCP w Kotlin Sp. z o.o. na linii produkcji pizzy mrozonej w ramach projektu PHARE Nr PL 9607-01-12
Autorzy:
Kozlowicz H.
Tematy:
system HACCP
pizza mrozona
wdrozenia do praktyki
program PHARE
firma Kotlin
linie produkcyjne
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
There is presented the information about production in “Kotlin" Sp. z o. o. (formerly ZPOW "Kotlin"). There are also described the works related to implementation of HACCP system (in the framework of PHARE project No PL 9607-01-12) on the line of production of chilled pizza. Authoress presented expectations of the factory before access to implementation of this system, the difficulties and experiences in the course of implementation of this system and counsels for the others going to implement this system.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies