Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw zawartosci glutenu i szklistosci na energochlonnosc rozdrabniania ziarna pszenicy

Tytuł:
Wplyw zawartosci glutenu i szklistosci na energochlonnosc rozdrabniania ziarna pszenicy
Influence of gluten content and wheat glassiness on the wheat grain grinding energy
Autorzy:
Laskowski J
Ruzylo R.
Tematy:
mlynarstwo
pszenica
ziarno
zawartosc glutenu
szklistosc
rozdrabnianie
energochlonnosc
milling industry
wheat
grain
gluten content
grain vitreosity
energy consumption
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies