Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The application of microorganisms [Trichoderma viride, Bacillus polymyxa] in protection of potato against Rhizoctonia solani [Kuhn]

Tytuł:
The application of microorganisms [Trichoderma viride, Bacillus polymyxa] in protection of potato against Rhizoctonia solani [Kuhn]
Autorzy:
Kurzawinska H.
Gajda I.
Tematy:
Rhizoctonia solani
application
potato tuber
protection
Trichoderma viride
microorganism
Bacillus polymyxa
potato
black scurf
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies