Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The content of some chemical compounds in red cabbage (Brassica oleracea L.var. capitata f. rubra) after harvest and long-term storage

Tytuł:
The content of some chemical compounds in red cabbage (Brassica oleracea L.var. capitata f. rubra) after harvest and long-term storage
Autorzy:
Tandaj M.
Sawicki K.
Mysiak B.
Tematy:
red cabbage
Brassica oleracea var.capitata f.rubra
harvest
long-term storage
chemical compound
sugar
crude fibre
natural antioxidant
anthocyanin
flavonoids
phenolic acid
nitrate content
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies