Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Możliwości analityczne wykrywania i identyfikacji gatunkowej przetworzonego białka zwierzęcego

Tytuł:
Możliwości analityczne wykrywania i identyfikacji gatunkowej przetworzonego białka zwierzęcego
Analytical capabilities of detection and species identyfication of procwssed animal proteins
Autorzy:
Weiner A.
Paprocka I.
Kwiatek K.
Golebiowska A.
Tematy:
zywienie zwierzat
pasze pochodzenia zwierzecego
przetworzone bialko zwierzece
encefalopatia
minimalizacja ryzyka
przepisy prawne
kontrola laboratoryjna
identyfikacja gatunkowa
metoda mikroskopowa
lancuchowa reakcja polimerazy
metoda Real time PCR
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies