Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Oszacowanie całkowitego potencjału antyoksydacyjnego wybranych produktów spożywanych przez studentów Akademii Medycznej we Wrocławiu w latach 2005-2007

Tytuł:
Oszacowanie całkowitego potencjału antyoksydacyjnego wybranych produktów spożywanych przez studentów Akademii Medycznej we Wrocławiu w latach 2005-2007
Assessment of total antioxidant capacity of selected food products consumed by the Medical University students from Wroclaw in 2005-2007
Autorzy:
Ilow R.
Regulska-Ilow B.
Rozanska D.
Tangermann S.
Grajeta H.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Rekord w opracowaniu

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies