Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ temperatury wody i wielkości racji paszy niskobiałkowej na skład chemiczny narybku i kroczków karpia (Cyprinus carpio L.)

Tytuł:
Wpływ temperatury wody i wielkości racji paszy niskobiałkowej na skład chemiczny narybku i kroczków karpia (Cyprinus carpio L.)
Effect of water temperature and daily ration of low-protein feed on chemical composition of carps K 1-2
Autorzy:
Filipiak J.
Lubieniecka I.
Trzebiatowski R.
Tematy:
rybactwo
wody pochlodnicze
ryby
chow zwierzat
temperatura wody
dawki pokarmowe
karpie
narybek
kroczek karpia
zywienie zwierzat
mieszanki niskobialkowe
sklad ciala
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies