Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Czynniki wpływające na jakość handlową owoców (cz.II). Jędrność, ekstrakt i kwasowość

Tytuł:
Czynniki wpływające na jakość handlową owoców (cz.II). Jędrność, ekstrakt i kwasowość
Autorzy:
Rutkowski K.
Wawrzynczak A.
Tematy:
owoce
jakosc owocow
jablka
tekstura
jedrnosc
metody pomiarow
pomiary jedrnosci miazszu
miazsz
zawartosc ekstraktu
kwasowosc
smak
wartosc odzywcza
jakosc handlowa
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies