Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ zastosowania dodatku pszenżyta w żywieniu tuczników na cechy fizykochemiczne oraz profil kwasów tłuszczowych mięsa

Tytuł:
Wpływ zastosowania dodatku pszenżyta w żywieniu tuczników na cechy fizykochemiczne oraz profil kwasów tłuszczowych mięsa
The effect of different amounts of triticale in pigs diet on chemical composition physical and sensory traits and on the fatty acids profile of pork meat
Autorzy:
Janiszewski P.
Lisiak D.
Borzuta K.
Grzeskowiak E.
Szchwarz T.
Pawlowski K.
Lisiak B.
Siekierko U.
Samardakiewicz L.
Opis fizyczny:
application/pdf
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies