Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of free range management on carcass muscling and meat quality in Sussex and Rhode Island Red cockerels

Tytuł:
Effect of free range management on carcass muscling and meat quality in Sussex and Rhode Island Red cockerels
Autorzy:
Poltowicz K.
Wezyk S.
Calik J.
Krawczyk J.
Cywa-Benko K.
Tematy:
free-range management
carcass
muscling
meat quality
chicken
Sussex breed
Rhode Island Red breed
cockerel
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies