Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ocena spożycia cynku w całodziennych posiłkach ze stołówki akademickiej

Tytuł:
Ocena spożycia cynku w całodziennych posiłkach ze stołówki akademickiej
Zinc concetration estimation in the whole day meals of the students conteen
Autorzy:
Brzozowska A.
Stech W.
Skorkowska-Zieleniewska J.
Tematy:
cynk
ocena spozycia
posilki szkolne
zywienie czlowieka
studenci
wartosc odzywcza
produkty spozywcze
zawartosc cynku
dieta
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies