Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Composition of fatty acids and sterols composition in brown shrimp Crangon crangon and herring Clupea harengus membras from the Baltic Sea

Tytuł:
Composition of fatty acids and sterols composition in brown shrimp Crangon crangon and herring Clupea harengus membras from the Baltic Sea
Autorzy:
Mika A.
Golebiowski M.
Skorkowski E. F.
Stepnowski P.
Tematy:
essential fatty acid
fatty acid
sterol composition
lipid
fish muscle
shrimp
brown shrimp
Crangon crangon
herring
Clupea harengus membras
Baltic Sea
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies