Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Żywność chłodzona niefermentowana - biologiczne metody wydłużania okresów przydatności do spożycia

Tytuł:
Żywność chłodzona niefermentowana - biologiczne metody wydłużania okresów przydatności do spożycia
Non - fermented refrigerated ford - biological methods extending shelf life
Autorzy:
Szosland-Falyszyn A.
Krolasik J.
Polak E.
Tematy:
zywnosc chlodzona
czynniki antymikrobiologiczne
przydatnosc do spozycia
metody biologiczne
konserwowanie zywnosci
biokonserwacja
chlodnictwo
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies