Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Technologie przetwarzania żywności Freshline - efektywny sposób mrożenia, schładzania lub konserwowania całej gamy produktów przy jednoczesnym podniesieniu jakości i obniżeniu strat produkcji

Tytuł:
Technologie przetwarzania żywności Freshline - efektywny sposób mrożenia, schładzania lub konserwowania całej gamy produktów przy jednoczesnym podniesieniu jakości i obniżeniu strat produkcji
Tematy:
technologia zywnosci
zywnosc
mrozenie
schladzanie
konserwowanie zywnosci
chlodnictwo
technologia Freshline
firma Air Products
bezpieczenstwo zywnosci
bezpieczenstwo produkcji
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies